دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 13 ذو القعدة 1446
جستجو :
 استويا ربوديانا برتوني، منبع غني از شيرين کننده طبيعي: مروري جامع بر جنبه هاي بيوشيميايي، تغذيه اي و عملکردي
دوره پنجم (1393) , شماره چهارم English Article
محیط زیست و سلامت
جعفر صادق تبریزی 1، لیلا نیک نیاز 2، محمود صوتی خیابانی 3،
  • تاریخ دریافت 1393/10/22
  • تاریخ پذیرش 1393/10/27
  • تاریخ انتشار 1393/12/15

استويا ربوديانا برتوني درختچه اي چند ساله بومي جنوب آمريکا است که از دوران باستان براي مقاصد مختلف در سراسر جهان مورد استفاده
قرار مي گرفته است. عصاره استويا، حاوي سطوح بالايي از ترکيبات شيرين کننده با عنوان گليکوزيدهاي استويول مي باشد که علاوه بر شيرين کنندگي (در حدود 300 بار شيرين تر از ساکاروز) داراي خواص آنتي اکسيداني، ضد ميکروبي و ضد قارچي نيز هستند. استويوزيد و ربوديوزيد A ترکيبات اصلي اين گياه با قدرت شيرين کنندگي هستند که حتي تا دماي C°200 مقاوم به حرارتند که اين خاصيت استفاده از اين گليکوزيدها را در غذاهايي که نياز به پخت دارند مناسب مي کند. گليکوزيدهاي استويول به عنوان شيرين کننده کم کالري در نوشيدني هاي ميوه اي و شيري، دسر، ماست، شيريني جات و ترشي جات مورد استفاده قرار مي گيرند. همچنين از عصاره اين گياه به عنوان شيرين کننده سرسفره استفاده مي شود. برگ استويا داراي خواص برتر عملکردي و حسي نسبت به بسياري ديگر از شيرين کننده ها است و به احتمال زياد در آينده مي تواند به عنوان منبع اصلي شيرين کنندگي با قدرت بالا و ايمن براي استفاده در بازار مواد غذايي تبديل شود.​

استويا ربوديانا برتونيشيرين کننده طبيعيمواد غذايياثرات سلامت زايي
1996
1324
 
 

 

Scientific writing

1

Manuscript types

2

Introduction

3

Materials & methods

4

Results

5

Discussion, conclusion & acknowledgment

6

Abstract

7

Publication ethics & available guidelines

8

Choosing appropriate journal, online submission

9

Review process acceptance, rejection, revision

10-11

Statistical errors & methodological considerations

12-13

Reference managing software packages

14

Language errors

15-16

Critical appraisal of a manuscript or published paper

17

Examination

 

 

تا آخر فصل 8 توسط خود گروه تدریس خواهد شد.